Online tanácsadás

A marketing, legfejlettebb  stratégáival, legtapasztaltabb alkotóival és médiaplatform-specialistáival fog együtt dolgozni, hogy modern megoldásokat kínálhassunk a legnagyobb üzleti kihívásokra. Haladjunk tovább együtt egy sor megvalósítható ötlettel, amelyeket a gyakorlatban hatékonyan lehet alkalmazni, valamint egy robusztus, stratégiai ütemtervvel, hogyan építheti ki márkája fenntartható népszerűséget a vásárlók széles körében.

Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadóként  segítünk a vállalkozásoknak és szervezeteknek marketingstratégiáik, taktikáik és kampányaik fejlesztésében. Együttműködünk projektekben, vagy óradíjas vagy teljes napidíjas munkatársaként egy cég számára. Számos ügyféllel dolgozunk együtt, beleértve a kisvállalkozásokat, a nagyvállalatokat és a non-profit szervezeteket.

Célunk, hogy segítsük az ügyfeleket vállalkozásuk növekedésében azáltal, hogy különböző marketing taktikákon keresztül hatékonyan elérjük és bevonjuk célközönségét.

A marketing-tanácsadóként konkrét feladataink ügyfeleink igényeitől függően változhatnak, de néhány gyakori feladat, amelyet elláthatjuk Önt is, a következők:

# Piackutatás készítése a célközönség megértése és az új növekedési lehetőségek azonosítása érdekében.

# Az adatok elemzése a marketing erőfeszítések hatékonyságának megértése és a fejlesztendő területek azonosítása érdekében.

# Marketing tervek és kampányok kidolgozása az ügyfél konkrét igényeinek és céljainak kielégítésére.

# Útmutatás és ajánlások nyújtása különféle marketingcsatornákon, beleértve a közösségi médiát, az e-mail marketinget és a hirdetéseket.

# Együttműködni az ügyféllel olyan marketingstratégiák kidolgozásában és végrehajtásában, amelyek összhangban vannak az általános üzleti céljaival.

Találja meg az Önhöz illő megoldást!

Miért válasszon minket?

Mert a legprofibb szakembereket alkalmazzuk akik kompetensek a következő feladatokban:

  • meghatározzák a legújabb trendeket Facebookon, YouTube-on, Instagramon
  • ismerik a közösségi média szövegírás és történetmesélés technikáit 
  • a profi kép- és videó nyersanyag készítés nagymeseterei
  • képek, infografikák, mémek szerkesztésében
  • a videóvágás és videó utómunka módszereiben
  • miként szerezhet sokkal több vevőt és követőt
  • hogyan hirdessen célzottan és hatékonyan
  • elemzik az oldalai és bejegyzései teljesítményét

Influenszer marketingtanácsadás

Az influencer marketing egy olyan marketingtípus, amelyben a vállalkozások vagy magánszemélyek olyan személyekkel lépnek kapcsolatba, akiknek nagy követői vannak a közösségi média platformjain, például az Instagramon, a TikTokon és a YouTube-on, termékeik vagy szolgáltatásaik népszerűsítése érdekében. A befolyásolók erős kapcsolatot ápolnak követőikkel, és felhasználhatók egy meghatározott célközönség elérésére. Ez megtehető szponzorált bejegyzésekkel, termékértékelésekkel, ajándéktárgyakkal és más, az influencer által létrehozott tartalommal. Az influencer marketing költséghatékony módja lehet a vállalkozásoknak termékeik népszerűsítésére és új ügyfelek elérésére, mivel az influencereknek gyakran nagyon elkötelezett közönsége van.

Az influencer marketing tanácsadás egy olyan szolgáltatás, ahol egy vállalkozás vagy magánszemély alkalmaz minket, hogy segítsünk neki egy sikeres influencer marketing kampány megtervezésében és végrehajtásában. Ez magában foglalhatja a megfelelő befolyásolók azonosítását, az üzletek megtárgyalását, a tartalom létrehozását és a kampány sikerének mérését. Tanácsadóként azon dolgozunk, hogy segítsünk a vállalkozásnak vagy magánszemélynek felvenni a kapcsolatot a célközönséggel olyan befolyásolók segítségével, akiknek nagy követői vannak a közösségi média platformokon, például az Instagramon, a TikTokon és a YouTube-on.

Egyszeri marketingtanácsadás

Az egyszeri marketingkonzultáció (kb. 4 óra) egyetlen alkalom, amelynek során egy vállalkozással vagy szervezettel dolgozunk együtt, hogy útmutatást és ajánlásokat adjunk marketing stratégiájukhoz. Az egyszeri konzultáció célja jellemzően az, hogy azonosítsuk ügyfeleink marketingstratégiájában fejlesztendő területeket, és javaslatokat adjunk a továbblépéshez.

Az egyszeri marketingkonzultáció során ügyfeleinkkel együttműködve felmérkük aktuális marketingtevékenységüket, azonosítjuk a kihívásokat vagy problémákat, és tervet dolgozunk ki e problémák kezelésére. Útmutatást adunk bizonyos marketingtaktikákhoz is, például közösségi média marketinghez, e-mail marketinghez vagy reklámozáshoz.

Az egyszeri marketingtanácsadások gyakran hasznosak olyan vállalkozások vagy szervezetek számára, amelyek marketingtevékenységük egy-egy aspektusával kapcsolatban keresnek szakértői tanácsot, de előfordulhat, hogy nincs szükségük folyamatos támogatásra. Költséghatékony módszert jelenthetnek a professzionális útmutatás megszerzésére, és hozzájárulhatnak a vállalat marketingtevékenységeinek hatékonyságának javításához.

Havi egyórás marketing konzultáció

A havi egyórás marketingkonzultáció egy ismétlődő munkamenet, amelyben folyamatosan együttműködünk egy vállalkozással vagy szervezettel, hogy útmutatást és támogatást nyújtsunk marketing stratégiájukhoz. A havi konzultáció célja, hogy ügyfeleinknek folyamatos támogatást nyújtsunk, és segítsük marketingstratégiájuk és taktikájuk folyamatos fejlesztését.

 

A havi egyórás marketingkonzultáció során ügyfeleinkkel együtt áttekintjük aktuális marketingtevékenységüket, azonosítjuk a fejlesztendő területeket, és javaslatokat teszünk a továbblépéshez. Útmutatást adunk bizonyos marketingtaktikákhoz is, például közösségi média marketinghez, e-mail marketinghez vagy reklámozáshoz.

 

A havi egyórás marketingtanácsadás hasznos eszköz lehet azoknak a vállalkozásoknak vagy szervezeteknek, amelyeknek folyamatos támogatásra van szükségük marketingtevékenységükhöz. Konzisztens forrást biztosítunk a szakértői tanácsokhoz, és segítünk abban, hogy a vállalat marketingtevékenységei összhangba kerüljenek általános üzleti céljaival.

Állandó marketing támogatás

A folyamatos marketing támogatás ügynökségünk által nyújtott folyamatos segítségre és támogatásra vonatkozik, amely segít egy vállalkozásnak vagy szervezetnek javítani és fenntartani a marketing folyamataokat. Ez a fajta támogatás nyújtható rendszeresen, például hetente vagy havonta, és egy sor szolgáltatást tartalmazhat, beleértve a piackutatást, a marketingstratégia kidolgozását, a kampánytervezést és -végrehajtást, valamint az adatelemzést.

A rendszeres marketingtámogatás célja, hogy folyamatos útmutatást és segítséget nyújtsunk  ügyfeleinknek marketing erőfeszítéseik javításán és fenntartásán. A folyamatos támogatást nyújtó marketingtanácsadás érdekében ügynökségünk szorosan együtt dolgozik az ügyfeleinkkel, hogy felmérjük jelenlegi marketingtevékenységét, azonosítsuk a fejlesztésre szoruló területeket, valamint stratégiákat és taktikákat dolgozzunk ki és alkalmazzunk marketingcéljainak elérésében.

A folyamatos marketingtámogatás értékes erőforrás lehet azoknak a vállalkozásoknak vagy szervezeteknek, amelyeknek folyamatos támogatásra és útmutatásra van szükségük marketing erőfeszítéseikhez. Segíthet biztosítani, hogy a vállalat marketingtevékenységei összhangba kerüljenek általános üzleti céljaival, és elősegítheti a hosszú távú növekedést és sikert.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi

×

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tel: +36 70 659 87 97
×