Facebook

Az egyik legígéretesebb módja annak, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet az interneten, ez az eszköz a közösségi weboldal, a Facebook!
facebook facebook
weight weight

Levesszük a válladról a terhet!

flow chart flow chart

Összehangoljuk az összes folyamatot!

process process

Bármikor teljes betekintést kapsz!

A tökéletes Facebook poszt felépítése!

A Facebook rengeteg kihagyhatatlan hirdetési lehetőséget kínál neked!

Tisztázd, hogy mi a poszt célja

Ne csak felrakj valamit, mert kedd van és ciki, ha munkanap nem frissül az oldalad. A sikeres poszt pontosan tudja, hogy mit akar elérni, legyen az forgalomterelés, vitaindítás, videomegtekintés, szavazás vagy megosztással és kommenttel elérhető közösségépítés. Ha tudod, hogy mire helyezed a hangsúlyt, akkor tudod, hova kell kifuttatni a posztodat (mi lesz a CTA).

Kérd az elköteleződést és a bevonódást

Ez lehet megosztás, feliratkozás, kattintás, komment. Használj linket és vagy képet. A Facebook jelentése szerint a linkkel ellátott posztok felülmúlják a képes posztok sikerét. Igazán ügyes pedig akkor leszel, ha bit.lyvel egyszerűsített linket használsz.

Lényegre törő

Sok szakértő azt mondja, hogy a tökéletes poszt rövid, de én inkább az mondanám, hogy lényegre törő. Nem csapong, egyetlen világos célja van és arra fókuszál. Olyan, akár egy mini landing. Való igaz, nem célszerű állandóan sok száz vagy akár ezer szavas posztokkal bombázni a követőidet, de ez nem jelenti azt, hogy csak rövid tartalmakkal érhetsz el sikereket.

A jó Facebook-poszt nem csak a promócióra fókuszál

Vagyis nem minden esetben az a célja, hogy eladjon, a közösségépítés és a követői bázis aktivizálása ugyanis legalább ilyen hangsúlyos. Oké, a Facebookon most már kiválóan lehet értékesíteni, de az még mindig egy közösségi oldal. Szakértők a 30–70 százalékos arányt tartják egészségnek, ahol az értéket adó tartalmak kerülnek túlsúlyba.

4576 4576

Sok cég kizárólag a Facebookon hirdet, ha ott a kívánt célcsoport megtalálható.

A szociális médiában történő reklámozás mindig a kívánt célcsoporttól függ.

Kampány menedzsment mit teszünk érted:

Célunk, hogy üzleti tevékenységed ismertebbé tegyük a Facebookon és a potenciális ügyfelek érdeklődését felkeltsük.
2052942 2052942
gladiator logo gladiator logo

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk és örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi

×

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tel: +36 70 659 87 97
×