Chatbot

Álmodd meg a várat, majd építsd fel a LEGO-kockákból.
robot icon bot sign design chatbot symbol concept voice support service bot online support bot vector stock illustration 100456 34 robot icon bot sign design chatbot symbol concept voice support service bot online support bot vector stock illustration 100456 34

Hogyan építs bizalmat az interneten? Miért minket válassz?

Az üzleti weboldalak korlátlan szabadságot nyújtanak a vállalkozásodban!

Hírlevélsorozat

A legnagyobb „baj” a hírlevélsorozattal az, hogy nem tudsz 90% fölötti megnyitást elérni. A chatbotoknál pedig fölépíted az automatizált folyamatot benne válaszlehetőségekkel, majd a felhasználó mindig őt érdeklő anyagokat kap. A hírlevélsorozattal ellentétben a megnyitásod most még 90% fölötti lesz

Ügyfélszolgálat

A felhasználók egyre gyorsabb választ várnak el, hiszen pontosan tudják, hogy ma (például) Messengeren azonnal tud válaszolni egy cég, ha szeretné. Ha írt, onnantól sima ügy: az azonnali válaszok mellett a gyakori kérdéseket szegmensként betáplálhatod pl. a ManyChatbe. Ügyféloldalról egy segítőkész céget lát emberünk.

Remarketing

A remarketing akkor drága, ha rosszul csinálod. A rossz módszer: a látogatód megérkezik egy oldalra, pixellel követed, majd ugyanazt az oldalt és ajánlatot megmutatod neki újra. Ez drága és logikátlan. A másik gyakori ok, hogy a potenciális vásárlódban maradt kérdés ). Logikus tehát, hogy egy olyan felületre irányítsam, ahol azonnal tud kérdezni: Messengerre.

Termékválasztás (és vásárlás)

A Messenger (és minden app) célja, hogy a felületét ne hagyd el. Már 2016-ban bevezette a Facebook a PayPal-integrációt, a fizetési lehetőségek köre pedig bővülni fog. Amíg ez a magyar piactól idegen (vagy a chatbotkészítő szoftveredben nem tudod megoldani), addig fizetés nélkül segítsd a termékválasztást, a rendelést pedig vedd fel félig manuálisan.

Hirdetési cél

Tudtad, hogy a Facebook-hirdetéseidnél landing helyett megadhatod célnak a Messengert? (Természetesen előre megírt üzenet fogadja majd a hirdetésre kattintót.) Az előny egyértelmű: a felhasználó a Facebook felületén marad , a lepattanása pedig csökken, hiszen ha bármilyen kérdése van, akkor azonnal felteheti neked.

További információk
7883 7883

A marketing egyre inkább erősödik.

Egy hatalmas átalakulás tapasztalható, amely gyorsabban halad előre, mint a Messenger valaha, forradalmasítva a marketing világot. De milyen Chatbotot építs?
gladiator logo gladiator logo

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk és örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi

×

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tel: +36 70 659 87 97
×