Lépj be a Webshop értékesítés világába!

Indíts saját webshopot bárhol, bármikor..
gladiator logo gladiator logo

Online, gyorsan és biztosan

Az eredményes webáruház feltétele a professzionális tervezés, amihez teljes körű támogatást nyújtunk.

Modern technológia

A Magento volt az első számú a webshop megoldások területén. Ma szinte minden modern online üzlet alapja a WooCommerce. Ne aggódj, nem kell megértened ezeket a kifejezéseket, csak tudnod kell, hogy mindig a legújabb technológiát alkalmazzuk.

Reszponzív weboldal

Napjainkban sok ügyfelünk okostelefonnal vásárol az internetenen. Ennek megfelelően az onlineshopjának meg kell felelnie ezeknek az igényeknek. Mobileszközökhöz optimalizált online áruház tőlünk.

Keresőbiztos weboldal

Weboldal vagy online shop létrehozásakor már a folyamat elejétől kezdve figyelembe vesszük az on-page keresőoptimalizálást. Itt arra törekszünk, hogy egy adott kifejezésre minél előrébb szerepeljen és indexelhető legyen a weboldalad a Google & Co találatok között.

Webárúház karbantartás

Egy webshop folyamatosan karbantartást igényel. Számos ügyfelünk nem akarja kiengedni a kezéből a webshop kezelését, ezért mindig adunk egy aminisztrációs felületet. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes webshopot az elkészítés után önállóan kezelni tudja.

4886762 4886762

Legyen a Tiéd a legjobb webáruház a saját szakterületeden

Bankkártyás fizetés online, a rendelés leadásakor! Utánvéttel a futárnak a a csomag átvételekor! Több fizetési és szállítási mód!

Rengeteg funkcióval és kiegészítővel bármikor bővíthető webáruház megoldással várjuk!

Funkciógazdag, felhasználóbarát webáruházakat készítünk

Segítünk elsajátítani webáruháza használatát

Karbantartást és támogatást biztosítunk

10168 10168
gladiator logo gladiator logo

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk és örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi

×

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tel: +36 70 659 87 97
×